DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 130€ ZADARMO!

Recenzia na profi pilčícke topánky Treemme Wild

Kvalitné pilčícke topánky sú polovicou úspechu. Tohto pravidla sa držím vždy, keď si vyberám nové topánky na prácu do lesa. Inak to nebolo ani pri mojom poslednom nákupe, počas ktorého som narazil na pilčícku obuv od značky Treemme. Dal som jej teda šancu a rozhodol som sa, že sa o skúsenosti s ňou podelím v nasledujúcej recenzii.

Ako niekto, kto trávi na nohách v lese dlhé hodiny, viem, čo všetko musia spĺňať kvalitné pilčícke topánky, aby ste sa na ne mohli naplno spoľahnúť. Prvým a tým najdôležitejším parametrom je komfort. Myslite na to, že obuv budete mať na nohách niekoľko hodín. Nesmie vás preto nikde tlačiť.

Neporezná obuv Treemme Wild mi sadla ako uliata. Na nohe dobre drží a je pevná, no zároveň neovplyvňuje môj pohyb. Nechýba jej ani anatomicky tvarovaná stielka a zosilnená špička, ktorá zabraňuje nepríjemným bolestiam.

Pri kúpe neporeznej obuvi vás určite bude zaujímať aj to, akú má úroveň ochrany proti prerezaniu motorovou pílou. Nečudujem sa vám. Tento “detail” bol kľúčový aj pre mňa. Obuv pre pilčíkov Treemme disponuje ochranou na úrovni 2, pričom jej nechýba ani technológia Aqua Stop. Tá zabraňuje tomu, aby sa dovnútra topánky dostala voda. Vaše nohy tak budú vždy v teple a suchu.

 

A čo ďalšie som si na obuvi Treemme Wild pochvaľoval? Rozhodne jej Vibram podrážky. Tie dokázali odolať všetkým nástrahám lesa, ktorým som ich vystavil, a skvelo sa prispôsobili akémukoľvek terénu – asfaltu, štrku aj mäkkej pôde.

Pilčícke topánky Treemme Wild patria do vyššej cenovej kategórie. Na druhej strane, treba povedať, že cena je úmerná kvalite.

Ak hľadáte najlepšiu pilčícku obuv, topánky od značky Treemme sú rozhodne vhodnou voľbou. Okrem toho, že sú pevné a protiporezové, sú tiež kvalitne spracované. Pri kúpe si tak môžete byť istí, že pôjde o investíciu na dlhé roky.

Autor článku : Tomáš Oravec ( vedúci zahraničného tímu pilčíkov)

Najlepšie pilčícke topánky nájdete tu :

Treemme Wild červené

 Treemme Wild hnedé

 Treemme Wild zelené