DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 130€ ZADARMO!

Demar obuv - Kto je výrobca ?

Spoločnosť Demar PW vznikla v roku 1978 iba s domácim kapitálom. Odvtedy sa stala významným hráčom vo svete outdoorovej obuvi. S dlhoročnými skúsenosťami, neustálym vývojom nových technológií a vášňou pre tvorbu kvalitných produktov. Získala si dôveru aj tých najnáročnejších zákazníkov nielen v Poľsku, ale aj po celom svete. Vďaka výrobným kapacitám vo všetkých svojich továrňach je Demar schopný vyrobiť viac ako 2,5 milióna párov topánok ročne.

Jediná spoločnosť na domácom trhu s takýmto technologickým potenciálom a odbornými znalosťami. Demar, bola vybraná na predstavenie nového dizajnu obuvi pre poľskú armádu. Ročne poskytuje poľskej a zahraničnej armáde niekoľko stoviek tisíc párov topánok.

Väčšina obuvi je zostavená pomocou technológie priameho vstrekovania, ktorá zabezpečuje najodolnejší spoj medzi podrážkou a zvrškom.

Okrem toho je obuv vybavená modernou membránou OutDryTM, ktorá zvyšuje vodeodolnosť a priedušnosť a to je dôvod prečo obuv Demar je tak populárna hlavne medzi poľovníkmi.

Demar PW vyrába širokú škálu produktov :

Dúfame, že  produkty Demar splnia vaše očakávania. Ak vás zaujíma viac, navštívte našu webovú stránku a objavte našu kompletnú ponuku. Vaše dobrodružstvo s kvalitnou outdoorovou obuvou od Demar PW sa práve začína.

 

Celú ponuku obuvi značky Demar nájdeš tu : Demar celá ponuka obuvi

 

Autor blogu : Róbert Ondrejka